Image

Lennart Sten ny ordförande för Fastighetsägarna

Bolag Lennart Sten har utsetts till ny ordförande för branschorganisationen Fastighetsägarna Sverige. Han efterträder Anders Rynell som avgår efter 13 år som styrelseordförande.
Publicerad den 20 Oktober 2016
Lennart Sten. Bild: Nicklas Tollesson
Lennart Sten.

Lennart Sten är sedan 1997 verksam inom fastighetsbranschen, bland annat som Europachef för GE Capital Real Estate 2011-2014 och som vd för Fabege. I dag är han vd inom det egna bolaget Svenska Handelsfastigheter. Sedan 2007 är han ledamot i Fastighetsägarna Sveriges styrelse.

– Min viktigaste prioritering som ny ordförande för Fastighetsägarna Sverige är att fortsätta arbetet med att utveckla organisationen till en modern näringslivsorganisation som på ett positivt sätt kan bidra till samhällsutvecklingen och en väl fungerande fastighetsmarknad, säger Lennart Sten.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Oppositionen vill skynda på arbetet för en ny curlinghall i Göteborg

Bygg/Arkitektur Den nuvarande hallen på Lindholmen bedöms vara för liten för Göteborgs curlingklubb som nu vill hitta ny mark för att uppföra en större hall. Svenska Curlingförbundet och Sveriges Olympiska kommitté har inkommit med en skrivelse till kommunstyrelsen där de hoppas att kommunen finner vägar att bistå curlingklubbens planer via någon form av lösning när det gäller markfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige