Image
Cecilia Andersson blir ny fastighetsutvecklingschef för Lansa.
Cecilia Andersson blir ny fastighetsutvecklingschef för Lansa. Bild: Lansa Fastigheter

Lansa rekryterar fastighetsutvecklingschef

Karriär Lansa Fastigheter stärker sin bolagsledning genom att välkomna Cecilia Andersson som ny fastighetsutvecklingschef. Hon kommer att ha en nyckelroll i att vidareutveckla bolagets fastighetsportfölj och driva nya projekt och förvärv.
Publicerad den 11 September 2024

Cecilia Andersson har en lång bakgrund inom fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från rollen som chef för fastighetsutveckling på Älvstranden Utveckling AB. Tidigare har hon bland annat varit projektchef på Rosén fastigheter, projektchef på HSB och projektutvecklare på NCC.

Som fastighetsutvecklingschef på Lansa kommer Cecilia Andersson att ansvara för förvärvsprocesser och genomförande av investeringar och utveckling av fastighetsportföljen.
– Cecilia ansluter sig till Lansa i en spännande tillväxtfas. Bolaget har sedan starten 2016 vuxit till en aktör med en fastighetsportfölj värderad till 8,5 miljarder kronor. Med Cecilia ombord säkerställer vi en fortsatt expansion och utveckling av vår fastighetsportfölj. Cecilias breda erfarenhet gör henne till en nyckelperson i arbetet med att förverkliga våra högt ställda krav och befästa Lansa som Sveriges mest gröna bostadsbolag, säger Claes Malmkvist, vd på Lansa Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Krisen kan åtgärdas raskt eller brutalt – vägarna framåt för bostadsinvesteringarna

Bostäder I faktiska tal så är 90-talskrisen tillbaka, men vilken dipp är det som väntar i bostadsinvesteringar har Västsvenska Handelskammaren tittat närmare på. Så här ser branschen på de olika scenarier som skulle kunna stå för dörren nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige