Image

Landgren satsar på försäljning av kommersiella fastigheter

Bolag Mäklarbyrån Landgren breddar sin verksamhet och satsar nu på försäljning av kommersiella fastigheter.
Publicerad den 19 April 2016
Mäklarbyrån breddar sin verksamhet. Bild: Landgren
Mäklarbyrån breddar sin verksamhet.

Vid sidan av förmedling av villor, bostadsrätter och nyproduktion i sydvästra Skåne erbjuder nu Landgren sina tjänster även till fastighetsägare i samma region och står till tjänst vid avyttring av exempelvis hyresbostads-, industri-, lager- och kontorsfastigheter och hanterar både bolagsförsäljningar och lagfartsförsäljningar.

– Vi har en stark lokal förankring och kännedom som verkligen är en styrka när man gör fastighetsaffärer. Vi har framgångsrikt sammanfört köpare och säljare på fastighetsmarknaden i mer än 15 år, och på detta sätt har vi fått ett gott rykte i branschen hos exempelvis banker, advokatfirmor och begravningsbyråer, säger Nicklas Björklund, fastighetsmäklare och partner i Landgren, som är ansvarig för satsningen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: De köpte och sålde mest under första kvartalet 2024

Lista Islossning? Finansiell tjäle som börjar gå ur jorden? Botten nådd? Kanske – men en ovanligt stor andel av de börsnoterade bolagen nollar i både i förvärvs- och avyttringskolumnen i första kvartalets rapport. Vilka bolag som ligger i toppen? Här är listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige