Image

Lämnar Kungsleden efter 13 år

Karriär Göran Linder som byggde upp Kungsledens publika fastighetsbestånd lämnar bolaget efter 13 år. Han tillträder i augusti en tjänst som affärschef på Peab Fastighetsutveckling.
Publicerad den 25 Mars 2011
Göran Linder. Bild: Kungsleden. Bild: Kungsleden
Göran Linder. Bild: Kungsleden.

Göran Linder, 43, var tidigare divisionschef för publika fastigheter, och byggde upp det bestånd som i dag ligger i Hemsö, som Kungsleden äger tillsammans med Tredje AP-Fonden.

Göran Linder har även ansvarat för Kungsledens tyska bestånd av äldreboende vilket under föregående år såldes till Hemsö.

- Göran har gjort ett fantastiskt jobb inte minst i uppbyggnaden av vårt publika segment. När Göran nu efter 13 år beslutat sig för att pröva sina vingar på annat håll kan jag bara önska honom varmt lycka till, säger Kungsledens vd Thomas Erséus i en kommentar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De har suttit längst på vd-stolen

Lista Rekryteringarna till vd-stolarna som skedde mellan 2016-2019 verkar fortfarande hålla. Fastighetssverige har kartlagt hur länge vd:arna har haft sina uppdrag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige