Image
Epicenter.
Epicenter. Bild: Wikimedia commons

Kyndryl öppnar nytt kontor på Epicenter i centrala Stockholm

Uthyrning – Vi är mycket glada att välkomna Kyndryl, som första storbolag inom tech, hit till Epicenter. Med Kyndryl som nya medlemmar hoppas vi kunna tillföra vår kunskap och förmåga inom innovation som skapar strategisk och långsiktig tillväxt för Kyndryl och deras kunder, säger Patrick Mesterton, medgrundare och vd för Epicenter Stockholm.
Publicerad den 12 September 2024

Epicenter är en hubb för bland annat scaleups, IT-bolag och företag som vill samarbeta och utveckla ny teknik och nya affärer. Epicenter har som mål att locka till sig IT-talanger och främja tillväxten i hela Stockholmsregionen. Tillhörigheten och medlemskapet hos Epicenter, Nordens första digitala innovationshus, är tongivande i var Kyndryl är på väg.

Kyndryls närvaro på Epicenter återspeglar företagets förmåga att samarbeta med olika branscher, med olika partners samt med olika typer av företag för att modernisera IT miljöer, implementera ny teknik och utveckla IT-talanger.

– Vi ser det som en stor möjlighet för nordiska talanger att samarbeta, utveckla nya färdigheter och engagera sig i världens mest komplexa IT-utmaningar, säger Beda Grahn, vd för Kyndryl i Norden.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Logistea stärker upp: "Vi kommer vilja växa bolaget"

Bolag Logistea fortsätter stärka upp sitt team genom rekryteringarna av Jonas Kennerhed och Björn Aronsson. Efter att det blivit klart med nytillskotten berättar vd Niklas Zuckerman för Fastighetssverige vad de båda ska tillföra Logistea, om rekryteringsbehovet efter sammangåendet med KMC Properties och om det kan bli aktuellt med ytterligare förstärkningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige