Image
Karin Barck-Holst.
Karin Barck-Holst. Bild: Frida Funemyr

Karin Barck-Holst till Hoivatilat

Bolag Hoivatilat rekryterar Karin Barck-Holst som affärsutvecklingschef. Hon tillträder 22 augusti och kommer närmast från Atrium Ljungberg där hon arbetat med utvecklingen av Nya Slussen.
Publicerad den 19 Augusti 2022

Karin Barck-Holst, som är civilingenjör KTH i botten, har ledningsgruppsmeriter från Folksam Fastigheter och Sweco Management och har även bl.a arbetat som projektchef på Borätt och Seniorgården. Karin har erfarenhet av flera stora stadsutvecklingsprojekt och vana av att driva förändrings- och utvecklingsprocesser.
– Med ett mångårigt engagemang för hållbar stadsutveckling ser jag fram emot att på Hoivatilat få vara med och bidra till förändring som gör skillnad. Behovet av samhällsfastigheter är fortsatt stort och jag motiveras av Hoivatilats långsiktiga perspektiv och kundnära arbetssätt. Jag tror på nära samarbeten mellan olika kompetenser och på att bygga en kultur som vågar utmana för att främja ständiga förbättringar och en bra affär. Hoivatilats och mina tankar kring detta stämmer mycket väl överens, säger Karin Barck-Holst.

Maria Frid, vd på Hoivatilat AB, är mycket nöjd med bolagets senaste rekrytering:
– Vi är oerhört glada över att få välkomna Karin som ny affärsutvecklingschef i bolaget. Hoivatilat är ett bolag med stark tillväxt och med Karins gedigna och breda erfarenheter från branschen stärker vi oss nu ytterligare inom affärsutveckling för fortsatt expansion.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Försiktig bostadsoptimism: Då vädrar mäklarna morgonluft

Ekonomi/Finansiering Svensk Mäklarstatistiks rapport för maj månad visar på en bostadsmarknad som fortsatt pekar svagt uppåt. Till viss del beror detta på att efterfrågan på nya bostäder är större än tillgången just nu och att maj är en månad då det traditionellt görs mycket affärer. Fastighetssverige har pratat med två av de stora mäklarfirmornas verkställande direktörer och fått deras syn på trendbrottet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige