Image
Cecilia Berg tillträder som fastighetschef Region Nord den 12 april 2023.
Cecilia Berg tillträder som fastighetschef Region Nord den 12 april 2023. Bild: Kåpan Fastigheter

Kåpan Fastigheter tillsätter nyckelroll – tar hem förvaltningen från SBB

Karriär I januari i år berättade Kåpan Fastigheter att de öppnat ett kontor i Sundsvall och anställt Andreas Vanestedt som teknisk förvaltare. Den 12 april 2023 tillträder nyförvärvet Cecilia Berg i rollen som fastighetschef för Region Nord, som sträcker sig från Hudiksvall till Kiruna.
Publicerad den 29 Mars 2023

Cecilia Berg får en central roll i uppbyggnaden av organisationen i Sundsvall samt förvaltningen och utvecklingen av beståndet i hela norra Sverige. Genom att Cecilia Berg kommer på plats tar Kåpan Fastigheter hem förvaltningen av fastigheterna i norra Sverige från den 2 maj 2023, ett uppdrag som skötts av SBB.

– Vi ser fram emot att få in Cecilia i teamet. Hon är en relationsbyggare och har ett stort engagemang för såväl hyresgäster som alla runt henne. Cecilias erfarenhet och driv kommer spela en avgörande roll i att ta över förvaltningen i egen regi från SBB, säger Cecilia Vestin, vd Kåpan Fastigheter.

Cecilia Berg har 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen och har en bredd inom både förvaltning, utveckling och projektledning. Hon har tidigare arbetat på Sundsvalls kommun, Jernhusen, CGI och Akademiska hus. Hon kommer närmast från Specialpedagogiska skolmyndigheten där hon varit Lokalförsörjningschef.

– Jag är väldigt glad över att få förtroendet att tillträda som Fastighetschef hos Kåpan Fastigheter, en perfekt kombination av samhällsbyggande och kundvård. Jag ser många möjligheter och ser fram mot att bli en i teamet och att lära känna hyresgästerna, säger Cecilia Berg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige