Image
Kameleon Robotics hyr av Hantverkslokaler i Rollsbo, Kungälv.
Kameleon Robotics hyr av Hantverkslokaler i Rollsbo, Kungälv.

Kameleon Robotics hyr av Hantverkslokaler i Rollsbo

Uthyrning Hyresgästen Kameleon Robotics AB, distributör åt Universal Robots i Sverige och Norge, hyr en kombilokal i Rollsbo i Kungälv, norr om Göteborg.
Publicerad den 21 December 2022

På Bilgatan 20 fanns många möjligheter, och i samråd med Hantverkslokaler har en lokal om 342 kvadratmeter projekterats. Hyresgästen flyttar in till april 2023 och fram till dess sitter Kameleon Robotics sedan 8 augusti i husets kontorshotell. Croisette har förmedlat lokalen.

– Vi på Hantverkslokaler ser fram emot att leverera en totalanpassad lokal med både lager och kontor för Kameleon Robotics i våra lokaler på Rollsbo City i Kungälv. Vi hälsar vår nya hyresgäst välkommen i april. Hela processen med både förmedlare och hyresgäst har varit mycket smidig och trevlig, säger Madeleine Ljungberg, Verksamhetsansvarig för Hantverkslokaler.

– Både Croisette och Hantverkslokaler har från början varit lyhörda inför våra önskemål och när denna möjlighet presenterades för oss kunde vi snabbt ta beslut om att gå vidare med deras förslag på lokal och anpassning, säger Niklas Quvang, VD, Kameleon Robotics AB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige