Image
Jacob Karlssons och Erik Selins K-Fastigheter gör succé i börsdebuten.
Jacob Karlssons och Erik Selins K-Fastigheter gör succé i börsdebuten. Bild: Axel Ohlsson / Nicklas Tollesson

K-Fastigheter upp 42 procent i öppningen

Bolag Handeln med K-Fastigheters aktier inleddes på fredagsmorgonen. Ett par minuter efter öppning handlades aktien för 149 kronor, upp 44 kronor jämfört med teckningskursen.
Publicerad den 29 November 2019

Intresset för erbjudandet har varit mycket stort bland såväl institutionella investerare i Sverige och internationellt som bland allmänheten i Sverige.

Genom erbjudandet har K-Fastigheter tillförts cirka 6 500 nya aktieägare.

Jacob Karlsson, vd och grundare av K-Fastigheter:
– Första dagen med handel i våra B-aktier är en viktig dag för K-Fastigheter och jag är glad och stolt över det stora intresset som vi mötts av, från allmänheten och institutioner. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt bolag. Jag är övertygad om att K-Fastigheter kan fortsätta sin starka tillväxt genom förvärv av attraktiva byggrätter som vi förädlar med våra egna koncepthus samt genom förvärv av strategiska befintliga bestånd på utvalda marknader.

Erik Selin, styrelseordförande i K-Fastigheter:
– Det är väldigt glädjande att så många vill bli delägare i K-Fastigheter. Bolagets affärsmodell är en fantastisk motor för att nå de mål som vi har satt och jag ser fram emot att kunna vara med och bidra till utvecklingen i många år framöver.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige