Image

JSB växer och anställer

Bolag JSB är en byggentreprenör i tillväxt. Prognosen för 2015 inräknat handlar det om cirka fördubbling av omsättningen sett över en femårsperiod. JSB har nyligen anställt flera projektledare, platschefer och arbetsledare och rekryteringen fortsätter.
Publicerad den 18 September 2015
Personalchef Jan Johansson på JSB som växer och rekryterar nya medarbetare.  Bild: JSB
Personalchef Jan Johansson på JSB som växer och rekryterar nya medarbetare.

– Mycket är på gång också framöver, som till exempel etablering av kontor i Mälardalen, berättar personalchef Jan Johansson.

JSB erbjuder flera olika vägar till anställning liksom vidareutbildning internt. Företaget har medarbetare som kommer direkt från högskolan och andra som gått långa vägen från snickare till arbetsledare. Flera tidigare trainees, praktikanter och examensjobbare är idag anställda på JSB.

– Vi ser gärna medarbetare med olika bakgrund, utbildning och erfarenhet. Alla kan lära av varandra och vi har starkt fokus på lagarbete, säger Jan Johansson.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige