Image
Johan Ericsson.
Johan Ericsson. Bild: Nyfosa

Johan Ericsson omböjer omval som styrelseordförande för Nyfosa

Bolag Johan Ericsson avböjer omval som styrelseordförande i Nyfosa AB. Ericsson kvarstår som styrelsens ordförande till årsstämman den 23 april 2024.
Publicerad den 22 September 2023

– Jag har informerat Nyfosas valberedning att jag avser att lämna Nyfosas styrelse i samband med nästa årsstämma. Jag avser att framgent fokusera på mitt ordförandeskap i Fastighetsbolaget Emilshus AB där jag också har en för mig betydande ägarandel. Därtill kommer en rad andra styrelseuppdrag, säger Johan Ericsson.
– Johan har varit ledamot av styrelsen sedan börsnoteringen i november 2018 och varit ordförande sedan maj 2019. Johan har med sin stora erfarenhet från fastighetstransaktioner bidragit till att bygga Nyfosas portfölj av fastigheter med starka kassaflöden i olika segment och marknader. Johan har lett styrelsearbetet på ett utmärkt sätt. Även om Johan fortsätter som ordförande till årsstämman med full kraft vill jag ta tillfället i akt att tacka honom för hans insatser, säger Johannes Wingborg, ordförande för valberedningen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige