Image

Joakim Einarson tillbaka på Catella

KARRIÄR Joakim Einarson, 40 år, har återigen anställts på Catella Corporate Finance i Stockholm. Joakim Einarson kommer närmast från en tjänst på GE Real Estate där han sedan maj 2007 varit Head of Business Development Norden. Innan dess var han anställd på Catella Corporate Finance som senior rådgivare i större fastighetstransaktioner.
Publicerad den 5 Maj 2008

- Det är glädjande att Joakim är en del av teamet igen. Vi har aldrig haft så mycket att göra som nu, så att få in en person av Joakims kaliber och erfarenhet känns väldigt bra. Under årets första fyra månader har vi varit rådgivare i transaktioner till ett värde av över tio miljarder kronor vilket är avsevärt mer än under samma period förra året, säger Lennart Schuss, vd på Catella Corporate Finance.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige