Image
Det nya HQ-centret syftar till att erbjuda arbetsutrymmen och lösningar för människor i och kring Stockholmsområdet, enligt IWG.
Det nya HQ-centret syftar till att erbjuda arbetsutrymmen och lösningar för människor i och kring Stockholmsområdet, enligt IWG. Bild: iStock

IWG öppnar nytt workspace i Stockholm

Uthyrning IWG öppnar ett så kallat Regus-center på adressen Hagsätra Torg 13 Centret ska innehålla coworking-ytor, privata kontor, mötesrum och kreativa utrymmen. Öppningen följer ett partnerskapsavtal med byggnadsägaren Ikano Bostad, som har investerat i IWG-plattformen.
Publicerad den 21 Maj 2024

Det nya Hagsätra-kontoret ligger i Bandhagen och är en del av IWG:s satsning på att möta den kraftigt ökande efterfrågan på flexibla arbetsplatser. Kontoret, som öppnar i juni 2024, kommer att erbjuda plats för etablerade företag, organisationer och startups inom flera olika branscher såsom teknologi, kommunikation, e-handel och finans. Det nya HQ-kontoret har arbetsytor som inkluderar privata kontor, mötesrum, co-working och kreativa utrymmen.

Fastighetsägaren, Ikano Bostad, har fattat beslutet att investera i IWG-plattformen för att maximera avkastningen på fastighetsutrymmen genom kapitalisering av den snabbt ökade efterfrågan på hybridarbete. Totalt erhåller IWG en årlig investering i plattformen på cirka 650 miljoner kronor.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige