Image

Idag blir Teesland iOG Valad Property Group

BOLAG Teesland iOG övergår i dag till en helintegrerad del av det australiensiska bolaget Valad Property Group. Det nya namnet är nu Valad Property Group.
Publicerad den 28 Februari 2008

Valad Property Group är noterat på fondbörsen i Australien, och administrerar fastigheter för mer än 116 miljarder kronor i Europa och Australien.

I Danmark är Valad mest känt för att investera i fastigheter genom fonder. Men den administrative direktören Michael Bruhn vill inte avvisa att det ändrar sig i framtiden.

- Valad Property Group befattar sig med mycket annat än administration av fonder. Några av de produkter, som vi är på väg att introducera, kommer att omfatta projektutveckling och investment banking med fokus på fastigheter. Den stora uppgiften det kommande året är dock, att vi skall investera omkring åtta miljarder via Nordic Aktiv Property Fund 2, säger Michael Bruhn.


FAKTA OM VALAD PROPERTY GROUP

* Börsnoteret i Australien.
* 400 medarbetare (varav: över 80 i Norden).
* 23 kontor i 12 länder – Danmark, Sverige, Norge, Finland, Australien, UK, Frankrike, Tyskland, Holland, Polen, Ungern och Japan.
* Fastigheter under administration till ett värde av 116 miljarder kronor.
* Valad Property Group skall investera för cirka åtta miljarder kronor i Norden det kommande året via Nordic Aktiv Property Fund 2.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige