Image

Ica Fastigheter rekryterar från Catella

Karriär Ica Fastigheter har tillsatt en ny tjänst som Director Business Development & Investments, med en rekrytering från Catella.
Publicerad den 23 Augusti 2013
Christian Fredrixon Bild: Nicklas Tollesson
Christian Fredrixon

Christian Fredrixon har utsetts till en nyinrättad roll som Director Business Development & Investments inom Ica Fastigheter AB och kommer att ingå i ledningsgruppen.

– I linje med vår nya strategi och för att utveckla Ica Fastigheters verksamhet vidare uppnår vi genom tjänsten ökat fokus på aktiv affärsutveckling inom fastigheter. Med hjälp av Christians breda bakgrund och kompetens kan vi tillsammans utveckla vår affär ytterligare och fullfölja vår nya strategi, säger Lena Boberg, vd för Ica Fastigheter AB.

Christian Fredrixon är 36 år och har mer än tio års erfarenhet av nordisk fastighets- och finansieringsmarknad genom sin nuvarande roll som partner på Catella Corporate Finance och tidigare arbetsplatser, bland annat fastighetsbolaget CLS Holdings.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige