Image

Ica ändrar i förvaltningsorganisationen

Bolag Ica Fastigheter genomför en organisationsförändring och tillsätter bland annat nya marknadsområdeschefer inom asset management.
Publicerad den 26 Augusti 2014
Michael Johansson. Bild: Ica Fastigheter
Michael Johansson.

Organisationen delas upp i marknadsområden Öst/Norr samt Väst/Syd.

Ulrika Sand tillträder tjänsten som marknadsområdeschef Öst/Norr. Hon kommer närmast från en tjänst som etableringschef på Systembolaget och tillträder sin tjänst den 24 november.

Anders Carlsson tillträder tjänsten som marknadsområdeschef Väst/Syd. Han arbetar idag, som inhyrd konsult via Fasticon, som fastighetsförvaltare inom Ica Fastigheter Sverige och kom dessförinnan från en tjänst som fastighets- och förvaltningschef på Svenska Mässan i Göteborg. Han tillträder sin tjänst den 1 oktober.

Organisationen förstärks ytterligare med en facility management-chef, under ledning av Susanne Stenman. Hon kommer närmast från EY där hon har haft rollen som Nordic Sourcing Manager. Susanne tillträder sin tjänst den 1 oktober.

Ulrika Sand, Anders Carlsson och Susanne Stenman kommer att rapportera till Pia Magnius som tillträder tjänsten som chef för asset management den 1 oktober.

- Vi ser på fastigheter som något tryggt och långsiktigt, förvaltat med ett lokalt engagemang. Genom att förstärka vår organisation inom asset management ytterligare breddar vi vår kompetens och kommer närmare våra hyresgäster, säger Michael Johansson, vd för Ica Fastigheter Sverige

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige