Image
Humlegården har fått nya gäster till Origo.
Humlegården har fått nya gäster till Origo. Bild: Emil Fagander/Humlegården

Humlegårdens Origo får nya hyresgäster

Bolag Origo, beläget mellan Sundbyberg och Solna, slog upp portarna vid årsskiftet. Nu har en hop nya hyresgäster valt att etablera kontor i Origo, bland andra Xensam, Cloud Connection och Thorn Svenska Aktiebolag.
Publicerad den 20 Juni 2024

Humlegården har satsat stort på de gemensamma ytorna och funktionerna i Origo. Bland annat har en digital plattform implementerats, som genom en app ger användarna tillgång till smarta tjänster.

– Vi har fått mycket positiv respons på vår satsning och är glada över att få hälsa nya verksamheter välkomna till denna fantastiska plats. Origo är ett bra exempel på hur vi skapat moderna kontor och service som möter kundernas behov på bästa sätt. Det är en plats som attraherar medarbetarna och får dem att vilja komma till kontoret, säger Fredrik Lantz, fastighets- och uthyrningschef på Humlegården Fastigheter.

Inflyttningen sker successivt och påbörjades i december 2023. Bland de nytillkomna kunderna återfinns SaaS-bolaget Xensam, som flyttat in i lokaler om cirka 890 kvadratmeter under våren. Efter sommaren välkomnas ytterligare hyresgäster, däribland Thorn Svenska Aktiebolag, som hyr lokaler om cirka 300 kvadratmeter och Cloud Connection, som har tecknat avtal i Origo avseende lokaler om cirka 220 kvadratmeter.

– Vi är ett snabbväxande och dynamiskt företag som månar om att skapa en stark företagskultur. Med Humlegårdens hjälp har vi hittat hem i Origo. Huset öppnar upp för gemenskap, kreativitet och innovation. Här har vi skapat ett kontor som våra medarbetare är glada att komma till, säger Alexandra Pettersson, Chief Culture Officer på Xensam.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige