Image

Home Properties förvärvar på Norra Älvstranden i Göteborg

TRANSAKTIONER Hotellägaren Home Properties köper en tomt om 12 000 kvadratmeter i Göteborg. Avsikten är att skapa ett modernt hotell med cirka 250 rum.
Publicerad den 21 Februari 2008

Marken och byggrätten är belägen vid kajen vid Lindholmens varv på Norra Älvstranden. Home Properties har för avsikt att i samarbete med Choice Hotels Scandinavia utveckla byggrätten till ett modernt hotell med cirka 250 rum.

- Förvärvet är oerhört spännande och visar på att Göteborg är en av våra nyckelmarknader. Läget har en enorm potential samtidigt som det är beläget i en av Nordens mest expansiva regioner, säger Clas Hjorth, vd på Home Properties.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige