Image
Linus Vesander.
Linus Vesander. Bild: Wilhelm Rejnus

Hifab rekryterar Linus Vesander som ny affärschef

Bolag Hifab rekryterar Linus Vesander som ny affärschef för den enhet som arbetar med lokalstrategi och hyresgästrådgivning. Linus Vesander kommer närmast från Tenant & Partner där han har arbetat med arbetsplatsstrategi och förändringsledning.
Publicerad den 12 Mars 2024

Tidigare har Linus Vesander bland annat varit med i omställningen av Handelsbankens kontorsrörelse och stöttat bankens chefer och medarbetare i strategiska och operativa frågor gällande den fysiska arbetsplatsen, samt arbetssätt och ledarskap på kontoren. Han har också erfarenhet från att operativt ha lett tjänsteområdet rådgivning på Aspia, samt varit med på resan att starta upp Aspia som en marknadsledande startup.

– Hifab har lång erfarenhet av ledning och rådgivning kopplat till hyresgästfrågor och med min bakgrund hoppas jag kunna bidra med ytterligare ett strategiskt lager. Samtidigt ser jag fram emot att tillsammans med teamet utveckla erbjudandet ur ett större perspektiv och öka vår förmåga att vara med och stötta såväl fastighetsägare som hyresgäster i den transformation de möter just nu, säger Linus Vesander.

– Med Linus får vi en ledare med stor erfarenhet av att navigera i de här frågorna, säger Amanda Tevell, Strategichef på Hifab.

Linus Vesander tillträder sin nya roll på Hifab i början av april 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige