Image

Hemsö vill bygga i Järfälla

Transaktioner Hemsö har tecknat ett avtal med Järfälla kommun om framtida markförvärv i västra delen av Barkarbystaden. Syftet med avtalet är att utreda förutsättningarna för att uppföra en vårdanläggning för sjukhus, friskvård och rehabilitering.
Publicerad den 3 Juni 2014

Avtalet ger Hemsö en möjlighet att under två års tid, fram till 2016-07-31, exklusivt förhandla med Järfälla kommun om markförvärv och exploatering av fastigheten Järfälla Barkarby 2:2.

För marken finns idag en byggrätt om 35 000 kvadratmeter. Avtalet upphör efter utsatt tid om Hemsö beslutar att inte genomföra förvärvet.

Överenskommelsen är villkorad av ett beslut i kommunstyrelsens 16 juni.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige