Image
Clas Ohlson öppnar den tredje butiken i Örebro.
Clas Ohlson öppnar den tredje butiken i Örebro.

Här öppnar jätten butik nummer 100

Uthyrning Fastighets AB Regio har tecknat hyresavtal med Clas Ohlson avseende en lokal om cirka 1 500 kvadratmeter i handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Butiken som öppnar i september 2024 blir Clas Ohlsons hundrade butik i Sverige.
Publicerad den 23 April 2024

Uthyrningen har genomförts i samarbete med N2L Förvaltning som är specialiserade inom handelsfastigheter och Regios lokala förvaltningspartner.

Eric Bergström, vd Regio och Partner Brunswick Real Estate säger:
– Vi ser fram emot att få hälsa Clas Ohlson välkomna som ny hyresgäst till Boglundsängen i Örebro. Sedan vi förvärvade fastigheterna under hösten 2017 har vi arbetat aktivt för att vidareutveckla området med inriktning på handel, restauranger och service.

Andreas Helgesson, Country Operations Manager Clas Ohlson säger:
– Vi är väldigt glada över att vi fått möjligheten att öppna en butik i Boglundsängen. Butiken kommer att bli vår största butik i Örebro och vi får ett väldigt bra läge som kommer det göra ännu enklare för Örebroarna att hitta det de behöver till sitt hemmafix. Det känns också väldigt roligt att vi nu får tre butiker i Örebro.

Jan-Christer Nilsson, N2L Förvaltning säger:
– Clas Ohlsons nyetablering är mycket glädjande då den stärker områdets attraktivitet samt kompletterar tidigare butiksetableringar som Jysk, MIO och Lekia på ett utmärkt sätt.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige