Image
Clas Ohlson öppnar den tredje butiken i Örebro.
Clas Ohlson öppnar den tredje butiken i Örebro.

Här öppnar jätten butik nummer 100

Uthyrning Fastighets AB Regio har tecknat hyresavtal med Clas Ohlson avseende en lokal om cirka 1 500 kvadratmeter i handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Butiken som öppnar i september 2024 blir Clas Ohlsons hundrade butik i Sverige.
Publicerad den 23 April 2024

Uthyrningen har genomförts i samarbete med N2L Förvaltning som är specialiserade inom handelsfastigheter och Regios lokala förvaltningspartner.

Eric Bergström, vd Regio och Partner Brunswick Real Estate säger:
– Vi ser fram emot att få hälsa Clas Ohlson välkomna som ny hyresgäst till Boglundsängen i Örebro. Sedan vi förvärvade fastigheterna under hösten 2017 har vi arbetat aktivt för att vidareutveckla området med inriktning på handel, restauranger och service.

Andreas Helgesson, Country Operations Manager Clas Ohlson säger:
– Vi är väldigt glada över att vi fått möjligheten att öppna en butik i Boglundsängen. Butiken kommer att bli vår största butik i Örebro och vi får ett väldigt bra läge som kommer det göra ännu enklare för Örebroarna att hitta det de behöver till sitt hemmafix. Det känns också väldigt roligt att vi nu får tre butiker i Örebro.

Jan-Christer Nilsson, N2L Förvaltning säger:
– Clas Ohlsons nyetablering är mycket glädjande då den stärker områdets attraktivitet samt kompletterar tidigare butiksetableringar som Jysk, MIO och Lekia på ett utmärkt sätt.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige