Image

Här är Kupsus efterträdare

KARRIÄR Jan Odelstam har utsetts till ny vd för Skanska Kommersiell Utveckling i Norden, Skanskas affärsenhet som utvecklar kontor, volymhandel och logistikfastigheter i Sverige, Danmark och Finland.
Publicerad den 29 Januari 2010

Han tillträder omgående och ersätter Anders Kupsu, som kommer att tillträda som vd för Diligentia den 1 juli.

Jan Odelstam har arbetat i Skanska sedan 1990 i en mängd olika ledarroller på såväl bygg- som fastighetssidan. Han kommer närmast från en tjänst som vd för Skanska Fastigheter Stockholm med ansvar för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling i Stockholmsområdet.

- Jan Odelstam har gedigen erfarenhet av kommersiell utveckling och har varit mycket framgångsrik i att utveckla och genomföra fastighetsprojekt med gott resultat för våra hyresgäster och för Skanska. Han har också tidigt varit pådrivande i vår satsning på att ta fram miljöriktiga, gröna fastigheter, säger Johan Karlström, Skanskas vd och koncernchef.

Ny vd för Skanska Fastigheter Stockholm blir Caroline Arehult. Hon har arbetat med fastighetsutveckling i elva år på Skanska, bland annat som fastighetschef och de senaste åren som uthyrnings- och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus. Kontorsverksamheten är koncentrerad till de tre storstadsregionerna i Sverige, Köpenhamnsregionen i Danmark samt Helsingfors i Finland. Utvecklingen av logistik- och volymhandelsfastigheter bedrivs på strategiska orter i Sverige, Danmark och Finland.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige