Image
Mölnlycke fabriker.
Mölnlycke fabriker. Bild: Wallenstam

Hantverksbageri öppnar i Mölnlycke Fabriker

Uthyrning I höst kommer ett tillskott till Mölnlycke Fabriker för alla som gillar surdegsbröd och fina bakverk. Då öppnas ett nytt bageri med butik och servering i området. Det är Stenugnsbageriet i Landvetter som växer och öppnar ytterligare en enhet på 1 000 nyrenoverade kvadratmeter.
Publicerad den 28 Mars 2023

– Vi ser väldigt mycket fram emot att öppna i Mölnlycke Fabriker och ta nästa steg i vår utveckling. Efter att ha tittat på flera lokaler hittade vi rätt i denna härliga miljö, bland fina gamla byggnader och nya bostäder. Den trivsamma cafédelen kommer att ha plats för större sällskap och genom stora fönsterpartier erbjuds insyn i själva hjärtat av verksamheten, bageriproduktionen, säger Fredrik Frigell, som äger och driver Stenugnsbageriet.

– Stenugnsbageriet blir ett härligt tillskott till den miljö som vi har skapat i Mölnlycke Fabriker. Ett område som har utvecklats från stängt fabriksområde till ett nytt levande område med nya bostäder, sporthallar, den nya arenan och fler fina verksamheter integrerat med de äldre fastigheterna, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg.

Stenugnsbageriet kommer att ha sin entré från Bruksgatan i Mölnlycke Fabriker, ett trivsamt stråk med publikt och lättillgängligt läge för såväl närboende som besökare. Hit flyttar även Friskis & Svettis till nya lokaler under hösten. Wallenstam har hittills välkomnat hyresgäster till drygt 400 hem i området. Under april månad lämnas nycklarna ut till 128 nybyggda hyreslägenheter i Kvarteret Skogsvaktaren.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Roger Akelius: "Leiv behövs hos SBB"

Bolag För Fastighetssverige kommenterar Akelius grundare Roger Akelius fredagens stora bomb i fastighetsbranschen – att Ilija Batljan avgår som vd för SBB och ersätts av Akelius CFO Leiv Synnes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige