Image

Han blir ny vd på Fastighetsägarna GFR

Bolag Dennis Bucht blir ny vd på Fastighetsägarna GFR och efterträder Rudolf Antoni.
Publicerad den 20 Maj 2016
Dennis Bucht. Bild: Fastighetsägarna
Dennis Bucht.

- Jag är oerhört glad och stolt över förtroendet. Det ska bli väldigt roligt att få leda en organisation med så stor kompetens i en tid då fastighetsbranschens frågor äntligen är på den politiska dagordningen, säger han.

Dennis Bucht är vd på Mölndalsbostäder sedan åtta år tillbaka. Han har tidigare också varit vd på Uddevallahem samt ekonomichef på Bostadsbolaget. Han tillträder sin nya tjänst senare i höst. Rudolf Antoni, som varit tf vd de senaste sex månaderna, får en ny roll på Fastighetsägarna GFR som utvecklingschef och vice vd

- Jag är oerhört glad för den här rekryteringen. Dennis Bucht har stor och värdefull erfarenhet från branschen vilket vi kommer att ha nytta av i vår organisation. Jag är också väldigt glad för att vi nu satsar ännu mer på utvecklingsfrågor och att Rudolf Antoni vill axla rollen som utvecklingschef och vice vd. Där kommer han med sin speciella kompetens att driva frågor som är avgörande för branschen, säger Bengt Gustafsson, ordförande på Fastighetsägarna GFR.

Rudolf Antoni kommer att hålla i rodret som tf vd tills Dennis Bucht är på plats.

- Dennis Bucht är en mycket meriterad ledare och kommer att stärka vår organisation inför framtiden. Jag tror att vi kommer att komplettera varandra på ett bra sätt. Jag ställer mig helt bakom styrelsens beslut. Det ska bli spännande att få ta den nya rollen som utvecklingschef, säger tf vd Rudolf Antoni.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige