Image
Rymden.
Rymden. Bild: Gemfast

Gemfast hyr ut i Rymden

Uthyrning Spelutvecklaren Hazelight, som grundats av Josef Fares, har valt Rymden vid Slussen för sitt framtida huvudkontor. Uthyrningen omfattar drygt 1 700 kvadratmeter i två plan och lokalerna kommer, förutom deras kontor, även att inrymma deras Motion Capture-studio. Inflyttning planeras till juni 2023.
Publicerad den 30 Augusti 2022
Stefan Lindhoff. Bild: Gemfast
Stefan Lindhoff. Josef Fares. Bild: Hazelight
Josef Fares.

– Hazelight är precis den typ av hyresgäst som vi har drömt om att attrahera till Rymden. Ett kreativt bolag med tankar kring framtidens arbetsplats som vi även är övertygade om kommer att locka andra företag och människor att sitta och arbeta i Rymden. Vi har haft en väldigt bra och konstruktiv dialog med Hazelight och ser fram emot vårt fortsatta arbete framöver, säger Stefan Lindhoff, vd på Gemfast.
– Vi valde Rymden till vårt nya kontor på grund av närheten till allt, en fantastisk utsikt och grymma förmåner för de som jobbar i huset, vi kommer trivas så sjukt bra där, säger Josef Fares på Hazelight.

Rymden är en kontorsfastighet på Peter Myndes Backe vid Slussen som omfattar cirka 7 000 kvadratmeter kontor. Sedan tidigare har Helio tecknat hyresavtal i huset som kommer att tillhandahålla husets service och coworking. Det återstår nu endast ett våningsplan om cirka 1 200 kvadratmeter i Rymden med möjlig inflytt Q4 2023 där Avanti Partners har uthyrningsuppdraget.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter Oceana-branden – Liseberg behöver över en miljard i kapitaltillskott

Bolag Som en direkt konsekvens av den förödande branden i Oceana har det uppstått en kapitalbrist i ett av Lisebergs dotterbolag, och i väntan på försäkringsersättningens utbetalning krävs nu en "bokföringsteknisk lösning" som måste hanteras skyndsamt. Samtidigt visar den pågående utredningen att skadorna på Oceana är mindre än först befarat. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige