Image

Galären hyr ut i Luleå

Uthyrning Urbanstore kommer att flytta in i en 700 kvadratmeter stor nyrenoverad butik på Banvägen 25 i Luleå med Leklust och Växtriket som grannar i fastigheten, som ägs av Galären.
Publicerad den 7 April 2016

Just nu pågår iordningställandet av lokalen för fullt och Urbanstore räknar med att öppna i juni månad.

- Det känns roligt att vi nu stärker Notviksstan som handelsområde med ytterligare ett starkt butikskoncept, säger Veronika Johansson marknadschef på Galären.

Urban Sundberg som driver Urbanstore ser med spänning fram emot etableringen i Luleå och att få kliva in i de nyrenoverade lokalerna.
– Det känns jättekul att etablera sig i en ny stad och samtidigt utveckla företaget vidare.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige