Image

Friande domar i Arenamålet

Juridik Erik Paulsson och de andra åtalade i det så kallade Arenamålet frikändes av Svea Hovrätt på tisdagen.
Publicerad den 29 Oktober 2013
Erik_Paulsson. Bild: Brinova
Erik_Paulsson.

Erik Paulsson, Christian Alexandersson och Lennart Daleke friades samtliga av Svea Hovrätt i muthärvan kring Friends Arena i Solna.

Åklagare hade yrkat på fängelse i ett år för Erik Paulsson.

Den förre stadsdirektören Sune Reinhold, som var den ende som fälldes i tingsrätten, avled av cancer i somras, och hovrätten har därför inte prövat frågan om eventuell straffrättslig påföljd för honom. Rätten konstaterar dock att han har gjort sig skyldig till brott.

Läs mer i relaterad artikel.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige