Image
Anna Waxin blir ny vd för Fastighetsägarna Stockholm.
Anna Waxin blir ny vd för Fastighetsägarna Stockholm. Bild: Fastighetsägarna

Fastighetsägarna Stockholm har hittat ny vd

Karriär Fastighetsägarna Stockholms styrelse har utsett Anna Waxin till ny vd. Hon kommer senast från Skärgårdsstiftelsen där hon har varit vd sedan 2016.
Publicerad den 13 December 2023

Anna Waxin efterträder Oskar Öholm som lämnar föreningen för att börja som vd för Mäklarsamfundet efter årsskiftet.
– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Anna Waxin och är övertygande om att hon kommer stärka Fastighetsägarna Stockholm i sin roll som vd. Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap i såväl offentliga verksamheter som politiskt styrda organisationer och dessutom en bakgrund i att hantera strategiska fastighetsfrågor. Vi hälsar Anna Waxin varmt välkommen, säger Inger Olsson Blomberg, styrelseordförande Fastighetsägarna Stockholm.

Anna Waxin är utbildad civilekonom och har även studerat marinbiologi. Närmast innan Skärgårdsstiftelsen kommer Anna Waxin från Sveaskog där hon var vd för dotterbolaget Naturupplevelser AB. Hon har tidigare arbetat som upplåtelsechef på Sveaskog och innan dess som marknads- och försäljningschef på Svenska Turistföreningen.

– Jag ser verkligen fram emot att ta vid en så välskött organisation som Fastighetsägarna Stockholm. Med medlemsnyttan i fokus gör Fastighetsägarna stor skillnad för hela branschen som, liksom andra, står inför nya utmaningar givet dagens omvärldsfaktorer. Jag är imponerad av vad som åstadkommits de senaste åren, säger Anna Waxin.

Anna Waxin tillträder sin tjänst den 8 april 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige