Image
Rikard Ljunggren.
Rikard Ljunggren. Bild: Fastighetsägarna

Fastighetsägarna GFR utser tillförordnad vd

Karriär Rikard Ljunggren har utsetts till tillförordnad vd för Fastighetsägarna GFR från och med 1 juli. Han har arbetat i organisationen sedan 2014 och kommer närmast från rollen som chef för Näringspolitik och kommunikation.
Publicerad den 1 Juli 2021

Under året har en rekryteringskommitté bestående av representanter från styrelsen, tillsammans med rekryteringsfirman Maquire, genomfört en process för att hitta en ny vd för Fastighetsägarna GFR. Detta då nuvarande vd Dennis Bucht bestämt sig för att sluta under hösten.

Vid ett extrainsatt styrelsemöte den 28 juni beslutade därför styrelsen att tillförordna Rikard Ljunggren som vd från och med den 1 juli. Dennis Buchts formella uppdrag fram till dess att han slutar i höst, är att stödja tillfördnad vd samt övriga ledningsgruppen.

– I dagens politiska läge är det uppenbart hur viktigt det är att fastighetsbranschen har en tydlig röst i samhällsdebatten. Det är också uppenbart hur viktigt det är med en stark branschorganisation. Med sin bakgrund och personlighet är vår bedömning att Rikard är väl rustad för uppgiften att företräda branschen och utveckla medlemsnyttan för Fastighetsägarna, säger Mariette Hilmersson, styrelseordförande för Fastighetsägarna GFR.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige