Image
Fastighetsägarna GFR inleder samarbete med Chargenode.
Fastighetsägarna GFR inleder samarbete med Chargenode. Bild: Chargenode/Fastighetsägarna GFR

Fastighetsägarna GFR och Chargenode inleder samarbete kring elbilsladdning.

Energi/miljö Chargenode och Fastighetsägarna GFR kommer att samarbeta angående elbilsladdning i en stor del av mellersta och södra Sverige.
Publicerad den 11 Januari 2024

Fastighetsägarna GFR och Chargenode har ingått ett avtal gällande elbilsladdning.

– Genom samarbetet med Chargenode kan vi erbjuda våra medlemmar prisvärda, effektiva och skräddarsydda laddlösningar. På så sätt blir det enklare att ställa om till en mer hållbar verksamhet, förklarar Freja Bramsen som är chef för medlem och marknad på Fastighetsägarna GFR.

Niklas Berg som är Co-founder på Chargenode är övertygad om att samarbetet kommer att göra det lättare för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att bli mer attraktiva och placeras i miljömässig framkant.

– Vi är stolta över att stödja Fastighetsägarna GFR i deras strävan mot ett hållbart fastighetsföretagande. Det här samarbetet kommer inte bara gynna medlemmarna i Fastighetsägarna GFR utan också förenkla användningen av eldrivna fordon för hyresgäster och boende i bostadsrättsföreningar.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige