Image
Roger Bengtsson blir ansvarig för nya Fasticon Advisors.
Roger Bengtsson blir ansvarig för nya Fasticon Advisors. Bild: Fasticon

Fasticon startar ny verksamhet

Bolag Fasticon startar Fasticon Advisors, som fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling inom fastighetssektorn.
Publicerad den 2 Juli 2019

Fasticon Advisors kommer att ledas av Roger Bengtsson, som närmast kommer från Svefa och dessförinnan var vd för dåvarande Fasticon AB mellan 2011 och 2016. Även Bo Magnus Persson, tidigare seniorkonsult på Fasticon AB och närmast från Svefa, kommer att ingå i Fasticon Advisors.

– Vi är mycket glada över att kunna anställa Roger och Bo Magnus och därmed starta Fasticon Advisors, som blir en viktig strategisk pusselbit i vår strävan att bli en heltäckande kompetens- och rådgivningskoncern. Den nya verksamheten är ett perfekt komplement till utbildningsdelen i BFAB och STF och kompetensförsörjningen som Fasticon Kompetens står för, säger Stefan Dahlbo, styrelseordförande i Fasticon och vd för huvudägaren Byggmästare Anders J Ahlström.

– Det är roligt och spännande att få arbeta med det starka varumärket Fasticon igen. Den nuvarande koncernen, med kompetensförsörjning, utbildning och hållbarhet, ger bra synergier mellan verksamheterna och goda möjligheter att verka direkt mot den högsta nivån i branschen, säger Roger Bengtsson.

Fasticon Advisors startar den 1 september. Ambitionen är sedan att inom kort utveckla och bygga ut verksamheten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige