Image
K6 i Malmö.
K6 i Malmö. Bild: Svenska Hus

Fasticon flyttar in hos Svenska Hus i Malmö

Uthyrning Fasticon har valt att flytta sitt regionkontor till Svenska Hus fastighet K6 på Kungsgatan i Malmö.
Publicerad den 11 December 2019

– Vi tror på idén och konceptet med en serviceinriktad fastighet med mötet i fokus, säger Håkon Hansen, Fasticon Kompetens Regionchef Syd. En flytt till K6 hjälper oss att ligga i framkant när det gäller att vara en attraktiv arbetsgivare.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.
– Fasticon har varit ett av de bolag som följt utvecklingen av detta hus från början och har förstått vilka synergier det kommer att ge när allt är klart, säger Anna Hurtig, uthyrningsansvarig Skåne på Svenska Hus. Det är roligt att ett bolag med så djup branschkunskap väljer K6 som plats för sitt regionkontor, Vårt eget regionkontor finns redan på plats i huset – så vi blir grannar när Fasticon ansluter under första kvartalet 2021.

K6 är en ljus och rymlig fastighet med sina sex våningar och ytor på sammanlagt 11 550 kvadratmeter. Sedan tidigare har Apsis valt att låta nästa flytt gå till K6.
– Vi kallar satsningen för "mer än ett skrivbord", säger Anna Hurtig. Vi vill skapa en fastighet som levererar service och samverkan - och det har skapat stort intresse. Ett modernt kontor måste helt enkelt vara mycket mer än ett antal skrivbord.
– K6 är mer än bara en traditionell kontorsfastighet. Vi ser fram emot att kunna möta andra företag, samtidigt som vi får fräscha och nyrenoverade lokaler som är perfekt anpassade för vår verksamhet, säger Fasticon Kompetens vd Susanne Åhlén.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige