Image
Jessica Andersson blir ny uthyrningsansvarig på Executive Property.
Jessica Andersson blir ny uthyrningsansvarig på Executive Property. Bild: Executive Property

Executive Property anställer Jessica Andersson som uthyrningsansvarig

Bolag Executive Property utvidgar sitt Malmö-team med en ny uthyrningsansvarig. Det blir Jessica Andersson som kliver in i det Öresundsverksamma bolaget.
Publicerad den 6 Februari 2024

Executive Property är ett familjeägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar i första hand kommersiella fastigheter främst i Öresundsregionen.

– Nu utvecklar vi organisationen och kompletterar vårt team i Malmö med en uthyrningsansvarig. Jag är övertygad om att Jessica Andersson, med sin långa och gedigna erfarenhet av både uthyrning och fastighetsutveckling, kommer bidra till att göra skillnad både för oss och våra hyresgäster, säger Johan Liedholm, fastighetschef på Executive Property.

Att anställa Jessica Andersson innebär en strategisk från satsning Executive Propertys sida för att möta de förändrade kraven från marknaden.

– Jag är välbekant med Executive Propertys fastighetsportfölj i Malmö. Nu ser jag fram emot att bli en del i teamet och arbeta nära hyresgästerna för att utveckla fastigheterna att passa framtidens hyresgäster, säger Jessica Andersson som tillträder sin nya tjänst den 13 februari.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Executive Property Europe AB på Branschguiden

Executive Property är ett väletablerat, familjeägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar i första hand kommersiella fastigheter på de bästa lägena främst i Öresundsregionen.
I vår koncern finns även Gertrudsvik Sjöstad i Västervik, Delta Park I & II i Köpenhamn, Hirschgebouw i Amsterdam och Trillevallens fjällanläggning nära Åre.
Vi investerar för att behålla, inte för att spekulera – något vi tror skapar långsiktiga relationer.

Läs mer om Executive Property Europe AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige