Image

Evin Cetin om bostadsbolagens roll i gängkriminalitetens Sverige

Sverige Evin Cetin är juristen och författaren som med ett brinnande engagemang vill bidra till en tryggare framtid för barn och ungdomar som riskerar att dras in i gängkriminalitet. Hon menar att näringslivet och fastighetsbranschen kan ta en nyckelroll för att vända utvecklingen. – Barn i Sveriges eftersatta områden behöver känna en framtidstro – att de kan bli en del av Sverige genom att få jobb och lön lagligt i stället för att ta jobb i "Narkotikabemanning AB". Näringslivet är en viktig del av den framtidstron, säger Evin Cetin.
Publicerad den 11 November 2023

Senast från Fastighetssverige Plus

Hållbarhetschefen: "Vi kan inte lagstifta engagemang"

Bolag Det är frivilligheten som gör platssamverkan lyckad. Det menar Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege. Just nu pågår en statlig utredning för en lagstiftning som undersöker frågan om att göra platssamverkan obligatoriskt för att öka tryggheten i den byggda miljön och arbeta brottsförebyggande. – Risken är att det blir ineffektivt och dyrt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige