Image
Emil Jansbo blir ny CFO på Emilshus.
Emil Jansbo blir ny CFO på Emilshus. Bild: Emilshus

Emilshus utser Emil Jansbo till ny CFO

Bolag Emilshus har utsett Emil Jansbo till Chief Financial Officer, CFO, för bolaget med planerat tillträde vid årsskiftet. Han efterträder nuvarande CFO Jonas Karlsson som har valt att lämna sin tjänst.
Publicerad den 21 Juni 2023

Emil Jansbo är civilekonom från Linköpings universitet och har en gedigen erfarenhet från såväl fastighets­sektorn som finans- och kapitalmarknad samt revision. I dag är Emil Jansbo CFO på fastighetsbolaget Intea Fastigheter och har tidigare varit bland annat CFO på Randviken Fastigheter, Head of Finance för Norden vid Savills Investment Management och avdelningschef inom PWC Corporate Finance.
– Jag är glad att vi får Emil ombord som ny CFO för Emilshus. Hans erfarenhet och driv blir en viktig tillgång för oss när bolaget fortsätter att växa. Jag vill samtidigt tacka Jonas Karlsson för hans betydelsefulla insatser i byggandet av Emilshus sedan start och den viktiga kompetens han bidragit med, kommenterar Jakob Fyrberg, vd för Emilshus.

Emil Jansbo kommer att kvarstå i sin roll på Intea till dess att han lämnar sitt uppdrag i december år 2023.
– Vi önskar Emil stort lycka till på sin nya position och tackar honom för hans tid på Intea. En rekryteringsprocess för att ersätta Emil har påbörjats, säger Henrik Lindekrantz, vd på Intea.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige