Image

Efter betygssänkningen – Entra diskuterar säljmålet

Bolag Igår fick det norska fastighetsbolaget Entra ett sänkt kreditbetyg av Moodys med ett steg från Baa1 till Baa2. Det nya betyget har samtidigt negativa utsikter, i likhet med det föregående. Bolagets CFO berättar för Fastighetssverige att de nu diskuterar det tidigare satta säljmålet på cirka sex miljarder norska kronor och kommer att återkomma med besked om de beslutar sig för att justera målet.
Publicerad den 16 Maj 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige