Image
Cromwell tecknar nya hyreskontrakt i Galleria Kulan.
Cromwell tecknar nya hyreskontrakt i Galleria Kulan. Bild: Cromwell Property Group

Cromwell tecknar nya hyreskontrakt i Karlskoga

Uthyrning Cromwell har tecknat tre nya hyreskontrakt i Galleria Kulan, Karlskoga, samt en längre förlängning av hyreskontraktet för ankarhyresgästen Willys. Dessa fyra förhyrningar omfattar totalt cirka 3 600 kvadratmeter.
Publicerad den 11 Februari 2019

De tre nya hyresgästerna är Synoptik, Dream Beauty och Espresso House, där de sistnämnda gör sin första etablering i Karlskoga. Dessa hyresavtal innebär att den 16 800 kvadratmeter stora gallerian, som förutom butiker även inhyser det lokala biblioteket, nu är fullt uthyrd förutom en vakant butikslokal på cirka 240 kvadratmeter där det pågår långt gångna diskussioner.
– Att ha möjlighet att säkra för orten nya hyresgäster, med endast en månads vakans, bidrar till att stärka Galleria Kulans position och visar att det är den ledande handelsplatsen i Karlskoga. Vi är naturligtvis extra nöjda med att ha lockat Espresso House till staden, då det inte bara erbjuder invånarna en plats att mötas, men även flera nya arbetstillfällen, säger Thomas Bubbat, Centrumchef på Cromwell.
– Det lokala AM-teamet har gjort ett fantastiskt jobb som bygger vidare på förra årets uthyrningar till KappAhl, Bergqvist Sko samt Sakura Sushi, vilket har lett till en markant förbättring av gallerians serviceutbud. Detta trots de många utmaningar som handeln står inför och det utmanande handelsklimat vi verkar i. Vi ser nu fram emot att få den sista pusselbiten på plats, med den nya biblioteksentrén och öppnandet av caféet senare i år, säger Tomas Beck, Nordenchef på Cromwell.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige