Image
Christina Hambäck.
Christina Hambäck. Bild: Ica Fastigheter

Christina Hambäck till Ica Fastigheter

Karriär Christina Hambäck, närmast från Magnolia Bostad, har rekryterats till posten som chef för strategi och investeringar på Ica Fastigheter.
Publicerad den 21 September 2020

Christina Hambäck kommer närmast från posten som chef för verksamhetsutveckling och hållbarhet på Magnolia Bostad och har en gedigen erfarenhet från nordisk fastighets- och investeringsmarknad med sina 18 år ifrån branschen. Innan Magnolia Bostad har hon bland annat arbetat på Newsec, Ikano Bostad och DTZ.

– Det känns väldigt bra att Christina börjar hos oss på Ica Fastigheter, med Christinas breda kunskap och erfarenhet samt starka kontaktnät inom fastighetsbranschen och transaktioner, så kommer det bli en spännande tid med att skapa goda affärer. Vi ser fram emot att ha Christina i vårt team, säger Anna Nyberg, vd för Ica Fastigheter.

– Det ska bli otroligt spännande och roligt att lära känna mina nya kollegor på Ica och Ica Fastigheter, och att få vara med och bidra i den fortsatta resan med att stärka Ica Fastigheters portfölj, säger Christina Hambäck.

Christina kommer att ingå i Ica Fastigheters ledningsgrupp och tillträder sin tjänst den 28 september.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige