Image
Hovslagargatan 3.
Hovslagargatan 3. Bild: Åke Eson Lindman

Cederquist förlänger och utökar hos Humlegården

Uthyrning Advokatfirman Cederquist har valt att förlänga hyreskontraktet avseende kontor på Hovslagargatan 3 i Stockholm. Bolaget kommer även att utöka lokalerna, som nu sträcker sig över cirka 3 900 kvadratmeter.
Publicerad den 21 September 2023

Fastigheten är belägen på Hovlagargatan 3 på Blasieholmen, i anrika kvarter med närhet till såväl stadspuls som vatten och grönska.

– Vi fortsätter växa och är glada över att vi har möjlighet att göra det i lokalerna på Blasieholmen som har blivit en del av Cederquists kultur och vår identitet, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist.

– Vi har haft ett gott samarbete med Cederquist under många år och är mycket glada över att vi nu får förnyat förtroende. De har en inspirerande syn på kontorets roll, som vi ser fram emot att få vara med och förverkliga, säger John Forselius, Asset Manager på Humlegården Fastigheter.

Samarbetspartners i projektet: Strategisk Arkitektur (arkitekter), Case Projekt (byggprojektledning) och Avanti (rådgivare).
Humlegården Fastigheter: Katja Hansen (Affärsområdesansvarig).

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Advokatfirman Cederquist KB på Branschguiden

Skräddarsydd juridik.

En advokatbyrås hjärta är legal kompetens. Samtliga våra jurister kombinerar expertis inom sina respektive verksamhetsområden med en genuin kunskap om svensk rätt. Detta innebär att vi inte bara tillhandahåller rådgivning av högsta möjliga kvalitet utan också att alla våra jurister kan identifiera de relevanta frågeställningarna inom varje uppdrag och, om nödvändigt, hänvisa till en expert i någon av våra andra verksamhetsgrupper.

En effektiv organisation skapar täta samarbeten – både med klienter och internt. Detta hjälper oss att förstå...

Läs mer om Advokatfirman Cederquist KB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Blir ny börs-vd: "Kul och spännande och så klart en utmanande ny dimension"

Bolag Cibus har funnit efterträdaren till Sverker Källgården. Ny vd från mitten av januari blir Christian Fredrixon. För Fastighetssverige berättar styrelseordförande Patrick Gylling varför valet föll på Christian Fredrixon och Fredrixon själv berättar om sin nya roll, och ger sin syn på bolaget och marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige