Image

Bygg-Fast rekryterar tre

Karriär Bygg-Fast rekryterar tre personer till sitt Stockholmskontor.
Publicerad den 17 Januari 2014
Caroline Nordwall. Bild: Bygg-Fast
Caroline Nordwall. Johan Falemo. Bild: Bygg-Fast
Johan Falemo. Sevil Erdal. Bild: Bygg-Fast
Sevil Erdal.

Den senaste månaden har Bygg-Fast rekryterat tre nya medarbetare till sitt kontor i Stockholm.

Johan Falemo som närmast kommer från Cowi, Carolin Nordwall som närmast kommer från C & M Projekt och Sevil Erdal som närmast kommer från Balder.

- Marknaden ser ut att bli bra 2014 och 2015 och därför vågar vi satsa på fler rekryteringar. Vi fortsätter med rekrytering under året och kommer behöva cirka 45-50 nya medarbetare de kommande åren för att stärka vårt varumärke som en aktör inom fastighetsutveckling och projektledning i hela Sverige, säger Peter Bellevik, vd på Bygg-Fast.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige