Image

Brinova byter vd inför notering

Karriär Per Johansson, senast vd för Tribona, blir ny vd för nya Brinova, som bildades av bland andra Backahill och Balder i höstas.
Publicerad den 21 Mars 2016
Per Johansson. Bild: Tribona
Per Johansson.

Innan Tribona har Per arbetat på Klövern som ansvarig för region syd och medlem i ledningsgruppen samt som vd på börsnoterade Dagon.

- Brinova har nu rustat sig för att ta nästa steg i bolagets utveckling, som innebär en börsintroduktion. Styrelsen är enig om att Per är rätt person att ta sig an utmaningen att expandera Brinova och bli en betydande aktör inom bostads och samhällsfastigheter i södra Sverige, säger Backahills Erik Paulsson.

Per Johansson tillträder tjänsten den 1 april 2016 och nuvarande vd Magnus Blomsterberg lämnar sin befattning i samband med det.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige