Image
Atrium Ljungberg har hittat ny hyresgäst till sitt expanderande Sickla.
Atrium Ljungberg har hittat ny hyresgäst till sitt expanderande Sickla. Bild: Hanna Widell/Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg tecknar nytt hyresavtal i Sickla

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal omfattande cirka 600 kvadratmeter med Envac Sweden, som flyttar sitt svenska huvudkontor från Hammarby sjöstad till Sickla.
Publicerad den 24 Oktober 2023

Envac är ett innovativt företag inom den globala industrin för automatiserad insamling av avfall, och står bland annat bakom uppfinningen av sopsugen. Bolaget driver utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering, med visionen att skapa smartare städer, förbättra livskvalitén idag och lämna en grönare planet för kommande generationer.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta till Sickla. Läget är strategiskt helt rätt för oss. Det är lätt att ta sig hit och här finns också ett brett utbud av restauranger och service samtidigt som det är nära till grönområden och träningsmöjligheter, vilket uppskattas av våra medarbetare. Vi har haft ett väldigt bra samarbete med Atrium Ljungberg och ser ett stort värde i att ha en hyresvärd som själva också förvaltar sina fastigheter, säger Lotta Walldoff, koordinator på Envac.

– Det är fantastiskt kul att Envac väljer att flytta hit. Sickla står ju inför en spännande utvecklingsfas med stort fokus på just hållbar stadsutveckling. Därför känns det extra kul att ett bolag som Envac, med tydlig vision om att skapa smartare städer, väljer att etablera sig just här. Det skapar möjligheter för synergier och ytterligare innovationskraft, säger Mikael Gillerlöv, fastighetschefpå Atrium Ljungberg i Sickla.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige