Image
Henrik Morén.
Henrik Morén. Bild: Arlandastad Group

Arlandastad utser ny CFO

Bolag Arlandastad Group utser Henrik Morén till ny Chief Financial Officer och medlem i koncernledningen. Henrik Morén som varit Interim CFO i bolaget sedan 1 maj tillträder sin nya roll den 1 juni 2023.
Publicerad den 2 Juni 2023

Henrik Morén har över 30 års erfarenhet av olika ledande positioner som bland annat CFO och Senior Vice President inom fastighets- och finansmarknaden. Tidigare erfarenheter är bland annat från bolag som Maxfastigheter Sverige AB, Arctic Securities, Royal Bank of Scotland och Swedbank. Han kommer senast från konsultsidan med ett flertal uppdrag som CFO och rådgivare.
– Jag har under min första tid hos Arlandastad Group sett den potential som bolaget har. Att ta klivet över till en fast tjänst där jag kan bidra med expertis i ett långsiktigt perspektiv känns helt rätt. Med min erfarenhet inom bank, bygg och fastighet i kombination med ett driv att förstå affären kommer jag kunna bidra till ytterligare utveckling av bolaget, säger Henrik Morén.

I dagsläget består bolagets portfölj av två av Sveriges största utvecklingsprojekt i anslutning till strategiska infrastrukturnoder.
– Fantastiskt roligt att få med Henrik i vårt Dreamteam. Med hans fantastiska driv och analysförmåga, i kombination med bred och lång erfarenhet är jag helt övertygad om att detta blir en perfect match, säger Dieter Sand, vd för Arlandastad Group.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige