Image
Aqua Dental tar plats i Mölndal galleria.
Aqua Dental tar plats i Mölndal galleria. Bild: Citycon

Aqua Dental öppnar i Mölndal galleria

Uthyrning På lördag öppnar Aqua Dental sin stora tandläkarmottagning i Mölndal Galleria. Etableringen ligger i linje med Citycons strategi att erbjuda besökarna ett större vård- och serviceutbud och förstärker det befintliga utbudet av hälso- och friskvårdstjänster på gallerians övre plan.
Publicerad den 31 Mars 2023

– Vi är mycket glada över att Aqua Dental öppnar hos oss. Den här typen av service och vårdtjänster blir en allt viktigare del i ett köpcenter och även våra besökare vill gärna ha allt under ett tak. Vi har kommit långt med vårt fina utbud inom vård och hälsa i Mölndal galleria och blir det ännu bättre när Aqua Dental öppnar till helgen, säger Carina Erlandsson, centrumchef för Mölndal galleria.

Aqua Dental har planerat att öppna en klinik i just Mölndal galleria ett tag. Företaget vill göra det enkelt för fler att gå till tandläkaren och vill erbjuda hög tillgänglighet genom att utforma välkomnade miljöer. Alla kliniker ligger dessutom antingen på markplan eller i gallerior där människor enkelt kan besöka sin tandläkare.
– Äntligen öppnar vi vår nya klinik i Mölndal galleria, vi har verkligen sett fram emot detta. Vi kommer att ha drygt 10 olika behandlingsrum och erbjuda både förebyggande, allmän och akut tandvård i kombination med ett brett utbud av specialisttandvård. Och intresset är stort, många patienter har redan bokat in sig, säger Fatma Uslu, klinikchef för Aqua Dental i Mölndal galleria.

Aqua Dentals nya lokaler öppnar lördagen den 1 april och finns lokaliserade på andra våningen i Mölndal Galleria där Aktiv Fysio, Muskelshoppen, Nordic Wellness och Vaccin Direkt redan är belägna.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige