Image
Björn Arnek.
Björn Arnek. Bild: Annordia

Annordia rekryterar chefsekonom från Visita

Bolag Björn Arnek blir chefsekonom på Annordia med inriktning mot hotellmarknaden. Han har mångårig erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen och kommer från Visita, svensk besöksnärings bransch- och arbetsgivarorganisation, där han anställdes som branschekonom 2003.
Publicerad den 21 Januari 2019

Sedan 2007 har han varit chef för Visitas avdelning för branschekonomi och ingått i Visitas ledningsgrupp. I den rollen har han ansvarat för att tillgodose organisationens och medlemsföretagens behov av ekonomiska analyser. Tjänsten tillträds 8 april 2019.
– Vi är oerhört glada över att knyta Björn Arnek till oss, som med sin gedigna erfarenhet och kompetens kommer att stärka Annordias kunderbjudande ytterligare. Med rekryteringen av Björn fortsätter vi satsningen för att bredda våra tjänster och bli en ännu vassare rådgivare till våra kunder, säger Annordias vd Hans Åke Petersson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annordia på Branschguiden

Det var passionen för hotell som startade Annordia. 25 år senare är vi stolta över att räknas som en av Nordens ledande rådgivningsbyråer för investeringar i och utveckling av hotellfastigheter.
Som fullservicebyrå hjälper vi våra uppdragsgivare under investeringscykelns alla faser. Från marknadsanalys och konceptutveckling, till hyresbedömning, operatörsupphandling samt försäljning.

Våra kunder utgörs framförallt av fastighetsägare, kommuner, banker och investerare. Tillsammans med dem har vi haft förmånen att medverka i många av Nordens största hotellprojekt och t...

Läs mer om Annordia på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige