Image

Anders Dahlin rekryteras till WSP

KARRIÄR Anders Dahlin har rekryterats till tjänsten som avdelningschef vid konsultföretaget WSP:s Uppsalakontor. Dahlin kommer närmast från Uppsalaföretaget A5-arkitekter och ingenjörer AB
Publicerad den 27 Mars 2008

Den expansiva Uppsalaregionen är av stort intresse för WSP, som i september förvärvade el-konsulten Hagerud Elteknik med ett 20-tal medarbetare.

WSP har sedan tidigare haft verksamhet i Uppsala men med förvärvet fördubblades antalet anställda. WSP avser att fortsätta växa i området och har som ett led i detta arbete rekryterat Anders Dahlin som får ansvaret att fortsätta expansionen av verksamheten. Anders Dahlin har en bakgrund hos bland annat konsultbranschen och Vägverket men kommer alltså senast från A5 Arkitekter och Ingenjörer AB.

– WSP har intressanta kundkontakter och resurser som få andra företag. De spännande uppdrag företaget har och de utvecklingsmöjligheter de kan erbjuda sina anställda gör att det blir förhållandevis lätt att rekrytera kompetenta medarbetare, säger Anders Dahlin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Milstolpe för Kistas stora omvandling när Klövern tar sig an 900 bostäder

Bostäder Med Kista Square Garden och 900 bostäder mitt i centrala Kista så tar Klövern sig an en ofantligt stor omvandling när Ericssons gamla kontor, intill gallerian, ska gå från kontor till bostäder och levande blandstad. Rickard Langerfors, vd för Klövern berättar om det något ovanliga projektet när Fastighetssveriges reporter mötte upp honom på plats i ett soligt Kista.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige