Image
AMF Fastigheters nya kontor.
AMF Fastigheters nya kontor. Bild: Peter Kardne

AMF Fastigheter byter stil med kontorsflytt

Uthyrning I slutet av maj flyttar AMF Fastigheter in i nya kontorslokaler i Moodkvarteret i centrala Stockholm. Flytten går från ett mer traditionellt kontor till att bli en del av den öppna mötes- och handelsplatsen Mood.
Publicerad den 24 Maj 2024
Thomar Erséus, vd AMF Fastigheter. Bild: Peter Kardne
Thomar Erséus, vd AMF Fastigheter.

Den 27 maj öppnar AMF Fastigheter ett 1 400 kvadratmeter stort kontor i handels- och mötesplatsen Mood i centrala Stockholm. En del av kontoret kommer att vara öppet mot handelsplatsen.

– Vår vision har varit att utveckla Sveriges mest välkomnande kontor. En levande mötesplats där nya idéer kan testas och utvärderas och som bjuder in staden, samarbetspartners och kunder till samtal. I förlängningen hoppas vi att vår nya arbetsplats, genom den centrala placeringen och det utbyte den kan ge, gör oss till en bättre stads- och fastighetsutvecklare, säger Thomas Erséus, AMF Fastigheters vd.

Designbyrån Merry Monday, som drivs av kontorscurator Mia Öhrn och inredningsdesigner Lena Nyholm, har utvecklat det nya kontoret.

– Vi är så glada och stolta över resultatet – ett “hjärnvänligt" kontor för välmående medarbetare. Det har varit ett komplext arbete, mycket mer än att designa ett nytt kontor. Utformningen av kontoret är sprunget ur det framtidsarbete som gjordes för att också bidra till att utveckla själva affären, säger kontorscurator Mia Öhrn på Merry Monday.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige