Image

Åhléns blir gym i Eskilstuna

Uthyrning Kungsleden hyr ut 3 000 kvadratmeter i Åhléns tidigare lokaler i Gallerian i Eskilstuna till friskvårdskedjan Nordic Wellness.
Publicerad den 15 April 2014

Gallerian, som är omkring 14 000 kvadratmeter, ligger på Kungsgatan i Eskilstuna och har i dag 17 butiker och sex café- och restauranghyresgäster.

Etableringen av Nordic Wellness – som öppnar i höst – är en del av Kungsledens långsiktiga utveckling av Gallerians butik- och serviceutbud.

- Kungsleden arbetar aktivt och långsiktigt med utveckling av våra köpcentrum för att skapa attraktiva handelsplatser som erbjuder en bra mix av service, butiker och restauranger. Etableringen av Nordic Wellness träningsanläggning innebär att vi utökar och breddar serviceutbudet i Gallerian, säger Nina de Besche regionchef på Kungsleden.

- Vi ser fram emot att öppna en träningsklubb av modernaste slag mitt i centrala Eskilstuna. Lokalen har en jättepotential och kommer att innehålla allt som krävs av en modern träningsanläggning, säger Magnus Wilhelmsson vd på Nordic Wellness.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige