Image

A&P förstärker sitt transaktionsteam

Karriär A&P Fastighetstransaktioner i Jönköping rekryterar Marcus Thorin till sitt transaktionsteam. – Marcus profil passar oss perfekt och blir en viktig förstärkning. Det blir också ett friskt tillskott av kompetens på vår marknad. Att vi expanderar med ytterligare en medarbetare är ett led i den ökade uppdragsvolymen vi sett under den senaste tiden, säger Jörgen Larsson, A&P Fastighetstransaktioner.
Publicerad den 4 April 2012
Marcus Thorin. Bild: A&P Fastighetstransaktion. Bild: A
Marcus Thorin. Bild: A&P Fastighetstransaktion.

Marcus Thorin arbetade tidigare som managementkonsult på Arthur D. Little i Göteborg med kunder inom en rad olika branscher men med tonvikt på private equity och automotive. Han har erfarenhet av kommersiell due diligence i samband med företagsförvärv och har tidigare varit affärsutvecklare för uppstartsbolag på Chalmers Innovation och dess riskkapitalfond, där han bland annat varit vd för ett bolag inom bygg- och fastighetsbranschen. Till meriterna hör också arbete som snickare och projektledare inom bygg. Marcus Thorin är utbildad civilingenjör inom industriell ekonomi från Chalmers, samt Australien och Stanford, USA.

– Det känns spännande att börja på A&P i Jönköping och verka i en miljö med duktiga och kompetenta människor. A&P känns som helt rätt plats för mig att utnyttja mina erfarenheter inom transaktioner, bygg och fastighet samt företagsutveckling, säger Marcus Thorin.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige