Image

380 lägenheter byggstartas i Bromma

Bygg/Arkitektur Trifam tecknar avtal med Box Bygg och påbörjar byggandet av 380 lägenheter i Bromma.
Publicerad den 20 Juni 2018
Kvarter Baltic 8, Annedal, Bromma. Bild: Trifam
Kvarter Baltic 8, Annedal, Bromma.

– Att få möjligheten att genomföra ett så här omfattande projekt är fantastiskt och innebär samtidigt att Box kan fortsätta växa trots den lite osäkra bostadsmarknaden. Projektet passar oss och vår kompetens på alla sätt och vi ser verkligen fram emot de kommande tre åren, säger Jonas Bill, vd på Box Bygg.

– Det här är Trifams första riktigt stora utvecklingsprojekt. Att rigga en stabil projektorganisation med lång erfarenhet av bostadsbyggande har varit en ledstjärna för oss från start. Med Box Bygg som totalentreprenör lägger vi den sista pusselbiten för ett lyckat projekt, säger Niklas Gusting, vd på Trifam Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige